Over Marielle

Ben jij een gepassioneerde en ambitieuze ZZP-ers? Zit jij boordevol plannen en ideëen en wil je deze omzetten in een onderneming? Wil je net als ik  TOP bereiken, succesvol zijn, een voorbeeld zijn voor anderen?

Maar je weet niet welke stappen je moet zetten om de top te bereiken. Je vind het moeilijk om de juiste keuzes te maken, focus te houden. Te bepalen WAT je moet doen, HOE je het moet doen en WANNEER je wat moet doen. Er moet geld verdiend worden, maar hoe? Je hebt dringend behoefte aan mijn hulp.

Mijn naam is Marielle van der Vlies en ik geloof dat jij als ondernemer gelukkig en succesvol kan zijn. Ik geloof ook dat als jij echt je passie volgt, je de wereld mooier maakt. Omdat jij op jouw beurt weer anderen helpt. Een bijdrage levert aan de wereld. Dat geeft jou ongelofelijk veel voldoening, daardoor barst je van het zelfvertrouwen, groei je als ondernemer. Hierdoor ervaar je dagelijks meer geluk en succes. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens kan doen wat hij het allerliefste doet en hier vervolgens zijn geld mee kan verdienen.

Waarom wil ik jou helpen?

Ik heb een geweldige carrière gehad in de uitzendbranche. Dik salaris, dikke auto onder m’n kont, geweldig team, prachtige klanten. alles dik in orde. Totdat ik plotseling werd ontslagen. En mijn moeder overleed. Wat moest ik nu? Een mooi moment om voor mezelf te beginnen. Ik investeerde al mijn spaargeld, want ik dacht dat moet lukken met die succesvolle carrière achter de rug. Niets was minder waar. Het mislukte totaal, op een haar na failliet.

Want weet je wat het was? Ik wist niet HOE ik moest ondernemen. Daarom ben ik trainingen gaan volgen bij Open Circles Academy. Ik heb alles geimplementeerd wat ik van hen leerde. Nu weet ik hoe ik moet ondernemen, hoe ik klanten moet krijgen, hoe ik geld moet verdienen met mijn bedrijf. En het lukt, want.. ik heb Succes met mijn Bedrijf! Iedere dag krijg ik nieuwe klanten en heb inmiddels honderden ondernemers geholpen de juiste acties te nemen. En niet zomaar ondernemers. Nee, ondernemers waar ik heel blij van wordt, die mij ongelofelijk veel voldoening geven. Die mij nog verder laten groeien als ondernemer.

En dat wat ik heb gedaan om dat te bereiken, dat leer ik jou in mijn programma’s. Als trainer, als coach. Je moet weten hoe het moet, welke weg je moet bewandelen om de top te bereiken en ik help jou de juiste stappen te zetten op deze weg naar de TOP.

Met vertrouwen ondernemen, want alleen dan kan je gelukkig zijn als mens en succesvol zijn als ondernemer. En dat maakt deze wereld een stuk mooier!

Zet nu je eerste stap!

Om je te helpen heb ik 4 gratis video’s voor je gemaakt. In deze video’s leer ik je de eerste stappen te zetten op weg naar de TOP. Laat onder de video in de rechterkolom je naam en e-mailadres achter, dan ontvang je meteen de eerste video in je mail!

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Make it a HAPPY day!
Marielle

Reacties plaatsen is niet mogelijk.