AANBIEDING

LEES HIERONDER HET PROGRAMMA OVERZICHT EN REGISTREER DIRECT!

Met mijn online trainingprogramma ‘Op weg Naar de TOP!’ leer ik jou in 7 modules
HET ultieme systeem om SUCCES te hebben met je bedrijf!

Meld je DIRECT aan, start gelijk met het programma en ontvang je bonussen ter waarde van meer dan €3000,00.
vinkje rood2JA, ik begrijp dat ik snel moet zijn met het reserveren van mijn plek, want deze aanbieding is zeer beperkt geldig! Dus het is belangrijk dat ik nu een beslissing neem en nu actie neem. Onthou dat dit echt een speciale aanbieding voor jou is en deze beperkt geldig is. Deze aanbieding is geldig tot en met vrijdag.

 

vinkje rood2JA, geef me DIRECT toegang tot het online trainingsprogramma ‘Op Weg Naar de TOP’. Ik begrijp dat dit een uitgebreid programma is – bestaande uit 7 modules – waarin ik leer hoe ik succes bereik, hoe ik mijn doelen haal en tegelijkertijd vertrouwen creëer. Ik begrijp dat ik de methodes en systemen ga leren via deze 7 modules:

Module 1: Mindset voor Succes.
Ja, ik wil mijn bedrijf dagelijks runnen met heel veel energie en plezier. Ik wil dat het me makkelijk af gaat en wil graag rust in je hoofd. Dan zie ik  mijn toekomst met kracht en vertrouwen tegemoet.

Module 2: Doelen stellen en prioriteiten bepalen.
Ja, ik zit vol passie en droom ervan mijn geweldige plannen en ambitieuze ideëen te realiseren. Het is tijd om deze om te zetten in concrete doelen en de juiste prioriteiten.

Module 3: De belangrijkste strategieën voor succes.
Ja, en dan heb ik doelen gesteld, en nu? Hoe ga ik die doelen dan halen? Ik leer graag de juiste strategieën te bepalen, zodat ik geen brandjes meer hoef te blussen.

Module 4: Plan je dag, Plan je leven.
Ja, ik wil graag een verdubbeling van mijn tijd en mijn vrijheid. Door precies te weten welke acties ik dagelijks moet nemen en in welke volgorde. In deze module leer ik dit op de juiste manier te plannen, zodat er lucht en ruimte in mijn agenda blijft.

Module 5: Focus door iedere dag de JUISTE actie te nemen.
Ja, ik werk graag gefocused. Ik leer welke acties ik dagelijks moet nemen, zodat mijn plannen en ideëen werkelijkheid worden en mijn bedrijf gaat groeien. Mijn klantenbestand EN mijn winst verdubbelt.

Module 6: De ultieme marketingessentials.
Ja, ik word een magneet voor mijn klanten. Omdat ik zichtbaar wordt en ik mijn klanten help met precies dat wat ze nodig hebben. Ik verkoop in korte tijd veel makkelijker en veel meer.

Module 7: Minder werken en meer leven: Bouwen van Succes Systemen.
Ja, ik droom van een leven waarbij ik twee keer zoveel gedaan krijg in dezelfde tijd, of hetzelfde gedaan krijg in de helft minder tijd. Ik maak graag gebruik van alle tools en formats. Deze heb ik nodig om een succesvolle ondernemer te worden.

vinkje rood2JA, ik ontvang de komende 12 maanden iedere week een nieuwe video met opdrachten en ik kan direct starten aan mijn weg naar de TOP. Ja, ik begrijp ook dat ik de training in mijn eigen tempo kan volgen, omdat deze voor altijd beschikbaar is voor mij.

 

vinkje rood2JA, stel alle video’s en materialen mij ter beschikking. Ik begrijp dat dit programma ook alle PERSOONLIJKE Tools, Formats en Systemen van Marielle bevat. Ik begrijp dat ik al deze materialen kan downloaden en VANDAAG kan beginnen!

 

vinkje rood2

BONUS 1: TOEGANG TOT DE EXCLUSIEVE FACEBOOKGROEP ‘OP WEG NAAR DE TOP’ (waarde €997). Ja, geef me direct toegang, zodat ik kan netwerken met gelijkgestemden, hulp kan vragen, feedback kan vragen en potentiële klanten tegenkom.

 

vinkje rood2

BONUS 2: DAGELIJKSE ONLINE SUPPORT (waarde €1997). Ja, Ik vind het geweldig dat het team van Succes met je Bedrijf klaar staat om mij dagelijks te helpen, mijn vragen te beantwoorden en feedback te geven.

 

vinkje roodBONUS 3: MODULE 8 – DE ULTIEME WEBSITE (waarde €497). Ja, ik wil graag een website waar ik klanten mee krijg. Ik vind het geweldig dat jij me dit gaat leren.

 

vinkje rood2

BONUS 4: GRATIS DEELNAME AAN DE TOP-IMPLEMENTATIESESSIES (onbetaalbaar). Ja, dat wil ik! Iedere maand samen met jou implementeren! Onder jouw begeleiding en dat van je team. Zodat ik ook werkelijk in actie kom en ga doen. Zodat ik werkelijk groei in mijn ondernemerschap en groei in mijn resultaten.

 

AANBIEDING OP WEG NAAR DE TOP VOOR €97,00!

Ik heb de afgelopen jaren zoveel ondernemers ontmoet die worstelen en niet weten hoe zie hier uit moeten komen. Want ze weten namelijk niet HOE ze moeten ondernemen. Dat weet ik wel en dat leer ik jou. Ik wil jou helpen groeien als ondernemer, ik wil dat jij de top bereikt en succes behaalt. Daarom heb ik een speciaal aanbod voor je. Al 70 ondernemers gingen jou voor! 

Normaal gesproken kost de training €197 per maand. Wat niks is voor zoveel kennis, expertise, tools en tips. Maar ik heb een GEWELDIGE AANBIEDING voor je. Omdat ik jou wil helpen groeien als ondernemer EN omdat ik het jou ook gun dat jij de top bereikt en succes behaalt. Als je bij mij de training ‘Op weg naar de TOP’ doet, betaal je slechts € 97,- per maand (12 maanden)! Je leest het goed:

–>>Slechts €97,- per maand!<<–

Voor een online trainingsprogramma, waarin je alle stappen leert die je helpen om van je
business een TOPbedrijf te maken.

Wil jij van dit aanbod gebruik maken, zodat je vol zelfvertrouwen jouw onderneming succesvol kan maken en meer tijd voor jezelf en je gezin overhoudt? Meld je dan aan door op de knop DIRECT AANMELDEN te klikken!
Nog geen reacties.

Geef een reactie